Skip to content

Compromisos

Social

cuidar les Terres de l’Ebre

Gironés-Raïmats manté una estratègia de forta implicació amb el territori on opera, amb inversions en infraestructures bàsiques i la creació de llocs de treball qualificats. També promou programes adreçats al desenvolupament socioeconòmic de l’entorn, la sostenibilitat energètica, la millora ambiental, l’educació, la formació, la cooperació en el desenvolupament i la solidaritat.

Ambiental

accelerar la transició ecològica preservant el nostre entorn

La dimensió ambiental es troba a l’essència del projecte Gironés-Raïmats. La lluita contra el canvi climàtic, la preservació de la biodiversitat, l’ús racional de l’aigua i l’eficiència energètica són pilars bàsics del model de gestió energètica que volem desenvolupar.

Gironés-Raïmats promou la transició energètica basada en les energies renovables, la innovació tecnològica i l’ecoeficiència amb la finalitat d’assolir una economia que permeti un desenvolupament més just, sostenible i equilibrat.

Étic

informar de forma transparent del procés

El nostre projecte es basa en les institucions i les persones que el recolzen. La confiança, la coordinació i el consens amb elles en garanteix el progrés i el desenvolupament.